Loopbaan Coaching

De rode draad, je drijfveren en je specifieke talent…

Onze wereld is in beweging. De beweging stopt niet meer.

Wat gisteren solide leek is vandaag aan het wankelen. Flexibiliteit is wat van ons gevraagd wordt. Dat is niet makkelijk.

Wat het makkelijker kan maken is jouw rode draad door het leven volgen. Het werk te doen waar jij energie van krijgt. Dat vraagt om stil te staan bij jouw loopbaankeuze. Vind jij het lastig om keuzes te maken in wat jij wilt? Dan is een  Career Story Interview een mooie methode om in een korte tijd antwoord te krijgen op jouw loopbaanvraag.

Loopbaan coaching kun je opvatten als ondersteuning voor jou bij jouw zoektocht naar een baan die je energie oplevert. Loopbaan oude stijl gaat over adviseren van iemands beroepsmogelijkheden. Loopbaan coaching nieuwe stijl legt het accent op zelfbeeldverheldering en het “creëren van het zelf”.

De narratieve methode is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Mark Savickas en zeer succesvol in Amerika en Europa. De methode gaat over het maken van verhalen met als doel persoonlijke ervaring plek te geven en zin/betekenis te vinden in werk en leven. In de narratieve methode ben je tegelijkertijd auteur en hoofdpersoon van je levensverhaal.